Castellano
Twitter facebook Youtube
Fes-te admirador del vi Català i rebràs el nostre butlletí!
Cercador cellers
Enoticket
Esperit de Vi
Cuina Catalana
Institut Català de la CuinaTornar

FORO CLUB EXPERIENCIAS ENO GASTRO CULTURALES PER GAUDIR DEL VI CATALÀ I LA BONA GASTRONOMIA

Foro Club Experiencias Eno Gastro Culturales (Princesa 53, Barcelona) obre portes aquest mes d’octubre per oferir els millors vins catalans i maridar-los amb la millor oferta gastronòmica i cultural. L’objectiu principal és fer del món del vi quelcom més proper, ser el nexe d’unió entre elaboradors i consumidors perquè aquests coneguin l’apassionant món del vi català i els seus territoris des d’una perspectiva diferent, més propera i entenedora. El Foro Club Experiencias Eno Gastro Culturales pretén ser una finestra oberta a aquest paisatge, per a descobrir el territori a través dels seus vins.

 

El catàleg de possibilitats que ofereix Foro Club Experiencias Eno Gastro Culturales abasta des de tastos temàtics o tallers, fins a activitats per a empreses. Hi ha també una sèrie de Wine Tours però amb una filosofia distinta del que s’ha fet fins ara: viure una experiència diferent i fer d’això un fet social. Relacionar-se amb els protagonistes (des d’un elaborador de prestigi fins a una família amb una petita vinya a casa) conviure amb ells i donar un tret diferencial a cada una de les sortides.

 

A més a més es portaran a terme algunes activitats especials pensades per particulars o grups. Entre elles destaquen El chef invitado (sopar ideat per un chef convidat, amb un maridatge de vins i música en viu); Quesos artesanos de Catalunya (tast de 5 formatges artesans maridats amb 5 vins, a càrrec de l’expert i analista sensorial Ramon Roset); i l’experiència estrella, aquella que no es poden perdre els més carnívors. Una trobada en la qual, a través dels 4 estadis de l’amor -amor a la terra, a la família, als amics i l’amor eròtic- es treballarà amb 4 vins i 4 carns gourmet, tot acompanyat per la música que la pianista Cris Rabell ha creat per l’ocasió.

 

Foro Club Experiencias Eno Gastro Culturales està coordinat per Miguel Figini, un gran divulgador del vi català i coordinador també de l’Espai del Vi Català, una formació per a prescriptors de vi català que es desenvoluparà també a les instal·lacions del Foro Club. Tot  recolzat pels 17 anys d’experiència del restaurant El Foro, un local mític al barri del Born de Barcelona i que ja va néixer amb la voluntat de crear un espai diferent on, a més de la gastronomia, tinguessin cabuda l’art i la cultura. Un punt de trobada per omplir l’estomac i l’esperit.                          

                                                                                              Barcelona, 29 de setembre de 2015

 

 

· Per a més informació, podeu contactar-nos en el tel. 93 419 42 48 o bé comunicacio@pcats-comunicacio.com


Tornar

T'ha agradat aquesta notícia? Digue'ns que t'ha semblat!


Forma part de la nostra comunitat

T'enviarem informació dels restaurants de Vins de Catalunya, visites a cellers, tasts, maridatges, notícies del sector, enoturisme...

Us informarem de descomptes i menús especials dels Restaurants...

T'esperen un munt d'avantatges al voltant del vi i els restaurants.